HET BEDRIJF NATURAL WOOD

HET BEDRIJF

« HET HOUT LEEFT, ABSORBEERT,
ADEMT EN INSPIREERT…
EN OMDAT WE BIJ NATURAL WOOD UITSLUITEND DAARMEE BEZIG ZIJN, ZORGEN WE ERVOOR DAT WE ENKEL HET BESTE AANBIEDEN. »
 ONZE MISSIE :
ERVOOR ZORGEN DAT U BEWUST BLIJFT KIEZEN VOOR HOUT!
 

Contacteer ons:

NATURAL WOOD
ZAC du CIT
13 avenue de l’Europe
59223 Roncq
Tél. : 03 20 684 668
Fax : 03 20 703 807
Email : contact@natural-wood.fr

Onze oplossingen voor terras, parket en wandpanelen zijn te bezichtigen in MODULE, het innovatie- en opleidingscenter van de LMC Group waar de professionele meubelmaker en interieurbouwer zijn expertise kan versterken.
MODULE PARIJS
10 rue du Général Faidherbe
94130 Nogent-sur-Marne
MODULE LYON
9 rue de Lombardie
69150 Décines
MODULE GENT
Toleindestraat 7/001
BE-9080 Beervelde

ONZE GESCHIEDENIS

De geschiedenis van Natural Wood leert ons dat hun roots zich bevinden in Noord-Frankrijk. Na bijna 20 levensjaren is er enorm veel expertise opgebouwd in het produceren van parket, terrasplanken en houten bekleding interieur voor de professional. De goede reputatie van het huis is tot stand gekomen door het beheersen van Teak, en vandaag kan men zich ook onderscheiden in hun kennis over eik.

Onze medewerkers zijn gepassioneerde aankopers, adviseurs, verkopers en producenten die dag na dag hun kennis delen en er zo voor zorgen dat u blijft kiezen voor duurzaam hout als sfeerbepaler in en rond het huis.

In 2012 is Natural Wood ondergebracht bij de LMC Group, een familiale groep gespecialiseerd in de distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel en interieur.
 

Historique_580x290x

 

ONZE EXPERTISE : HOUT

Natural Wood biedt een breed programma in parket, terrasplanken, houten wandpanelen en maatwerk aan, verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, kleuren, afmetingen en afwerkingen.

Voorzien van nobele houtsoorten, steeds geselecteerd en gecontroleerd bij de bron om u de beste kwaliteit te garanderen. Wij kunnen in eigen atelier produceren en oplossingen uitwerken volledig naar uw wensen qua afwerking. Elk project is uniek en vertelt haar eigen verhaal.

Onze experten luisteren naar uw wensen en begeleiden u doorheen uw projecten : studie • advies • stalen • offerte • projectopvolging.