HET BEDRIJF NATURAL WOOD

HET BEDRIJF

« HET HOUT LEEFT, ABSORBEERT,
ADEMT EN INSPIREERT…
EN OMDAT WE BIJ NATURAL WOOD UITSLUITEND DAARMEE BEZIG ZIJN, ZORGEN WE ERVOOR DAT WE ENKEL HET BESTE AANBIEDEN. »
 ONZE MISSIE :
ERVOOR ZORGEN DAT U BEWUST BLIJFT KIEZEN VOOR HOUT!
 

Contacteer ons:

NATURAL WOOD
ZAC du CIT
13 avenue de l’Europe
59223 Roncq
Tél. : 03 20 684 668
Fax : 03 20 703 807
Email : contact@natural-wood.fr

Onze oplossingen voor terras, parket en wandpanelen zijn te bezichtigen in MODULE, het innovatie- en opleidingscenter van de LMC Group waar de professionele meubelmaker en interieurbouwer zijn expertise kan versterken.
MODULE PARIJS
10 rue du Général Faidherbe
94130 Nogent-sur-Marne
MODULE LYON
9 rue de Lombardie
69150 Décines
MODULE GENT
Toleindestraat 7/001
BE-9080 Beervelde

ONZE DIENSTEN VOOR DE PROFESSIONALS

Een toegewijde expert in hout aan uw zijde, om uw projecten van A-Z te begeleiden

Openen klantenrekening, advies, aanbevelingen bij de keuze, noteren en opvolgen van de bestelling, opvolging van transport, tips voor plaatsing, facturatie, nazorg…. U profiteert van een unieke tussenpersoon doorheen het traject van uw projecten.

Het advies en hulp bij de juiste keuze

Uw regionale technisch-commerciele adviseur komt op eenvoudig verzoek bij u langs om u de nieuwigheden voor te stellen en u te adviseren. U beschikt eveneens op elk moment over advies voor plaatsing en onderhoud, montageinstructies, hulpmiddelen voor uw verkoop en de volledige expertise van ons team.

 
Engagements_580x140
 

U kan op ons vertrouwen

  • Voor producten op voorraad : offerte binnen de 48u, stalen binnen de 5 dagen, klaar voor verzending 3 dagen na het plaatsen van de bestelling.
  • Voor producten op maat : offerte binnen de 5 dagen, stalen binnen de 8 dagen, klaar voor verzending binnen de 3 weken na het plaatsen van de bestelling.

Levering waar en wanneer u het wenst

Onze producten zijn leverbaar overal in Frankrijk en de Benelux op het adres naar uw keuze : in uw werkplaats of op de werf. Wij organiseren onze leveringen door een vrachtwagen met laadbrug of kraan, op verzoek.

Uw garantie op een echte dienst-na-verkoop

Wat de reden ook is, onze toegewijde medewerkers en teams mobiliseren zich en engageren zich om u binnen de kortst mogelijke termijnen verder te helpen.