<HET BEDRIJF NATURAL WOOD

HET BEDRIJF

« HET HOUT LEEFT, ABSORBEERT,
ADEMT EN INSPIREERT…
EN OMDAT WE BIJ NATURAL WOOD UITSLUITEND DAARMEE BEZIG ZIJN, ZORGEN WE ERVOOR DAT WE ENKEL HET BESTE AANBIEDEN. »
 ONZE MISSIE :
ERVOOR ZORGEN DAT U BEWUST BLIJFT KIEZEN VOOR HOUT!
 

Contacteer ons:

NATURAL WOOD
ZAC du CIT
13 avenue de l’Europe
59223 Roncq
Tél. : 03 20 684 668
Fax : 03 20 703 807
Email : contact@natural-wood.fr

Onze oplossingen voor terras, parket en wandpanelen zijn te bezichtigen in MODULE, het innovatie- en opleidingscenter van de LMC Group waar de professionele meubelmaker en interieurbouwer zijn expertise kan versterken.
MODULE PARIJS
10 rue du Général Faidherbe
94130 Nogent-sur-Marne
MODULE LYON
9 rue de Lombardie
69150 Décines
MODULE GENT
Toleindestraat 7/001
BE-9080 Beervelde

WIJ VOELEN ONS ECOLOGISCH VERANTWOORDELIJK

Sinds 2007 beschikt NATURAL WOOD over het FSC certificaat. Deze eco-certificatie zijn uw garantie dat onze producten met respect voor de natuur werden gemaakt, in een duurzame economie en door lokaal tewerkgestelde mensen. U heeft ook de garantie dat de FSC-gelabelde parketten en terrasplanken afkomstig zijn uit gebieden met verantwoord bosbeheer.
  

  
DE PRINCIPES VAN FOREST STEWARDSHIP COUNCIL

De FSC is een milieubeschermende certificatie die tot doel heeft om het ecosysteem te respecteren en de biodiversiteit van het bos in stand te houden. Het bosbeheer houdt rekening met de lokale bevolking en zorgt voor een economisch leefbaar evenwicht op korte en lange termijn. Hierbij enkele principes :

  • De eigendoms- en gebruiksrechten m.b.t. het bos zijn duidelijk gekend en wettelijk gedocumenteerd.
  • De wettelijke en gebruiksrechten van inheemse volkeren op hun land en grondstoffen worden gerespecteerd, en het sociale en economische welzijn van bosarbeiders en lokale gemeenschappen dient te worden gegarandeerd.
  • De ecologische functies en biodiversiteit van het bos worden beschermd om een minimale impact op het milieu te verzekeren.
  • Er wordt een bosbeheerplan opgesteld en er vinden regelmatig evaluaties plaats. Bossen met een hoge beschermingswaarde moeten behouden worden en er moet steeds uitgegaan worden van het voorzorgsprincipe.